Categorii

 

Despre noi

 

       Atelier Varadinum este un brand al firmei Octaser ce ofera o gama de servicii specializate in crearea si personalizarea de produse, pornind de la concept si idee si ajungand pana la procesul de productie si imbinarea elementelor acestuia.

        Atelier Varadinum a inceput prin oferirea unor servicii de gravura si debitare laser pe diverse obiecte realizate din materiale lemnoase, acrilice, metal, piele, etc., axandu-se in prezent mai mult pe partea de dezvoltare a unor proiecte si produse in intregime pornind de la concept si design 2D, proiectare 3D, imprimare 3D, taiere laser si turnare. Specialistii nostri va stau la dispozitie cu solutii tehnice pentru diverse idei si concepte.

 

 

      Procesul de productie combina tehnicile moderne cu cele medievale, taiere laser si imprimare 3D cu sablonare in nisip si turnarea metalului. Proiectele complexe sunt concepute pentru imbinarea usoara si rapida a pieselor, fara a necesita indoire sau alte procese. 

        De-a lungul timpului am reusit sa construim parteneriate solide cu clientii nostri din intreaga lume datorita seriozitatii si rigurozitatii cu care tratam fiecare detaliu al activitatii noastre. Scopul nostru vizeaza oferirea unei game cat mai variate de obiecte deosebite, precum si dezvoltarea permanenta a tehnologiilor si liniilor de productie pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.